Ervaring

“Testament van werk
vol van halen en brengen:
ik deel het nog graag”

Aan wat nu WUR (Wageningen University and Research Centre) heet, volgde ik de studie Huishoudwetenschappen (Household and Consumerstudies).
Daarna startte ik in het welzijnswerk voor jongeren en belandde ik, via het handelsonderwijs en trainingswerk in het academisch ziekenhuis, in de wereld van organisatieadvies.
Ik trad op als bureaumanager, beleidsmedewerker, trainer, coach, tijdelijk manager en veelvuldig als project- of programmamanager.
Tot 1993 in loondienst en daarna als zelfstandig ondernemer vanuit CORATIO. Deze onderneming is in december 2021 gestopt.

Daarnaast ben ik actief geweest in besturen en raden van toezicht als lid, vice-voorzitter of plaatsvervangend voorzitter.

Met Adriaan Braskamp ben ik vanaf 2002 tot 2021 op Domaine Sela actief geweest. Een plaats voor rust, ontmoeting en eenvoud in Saint Prix in Frankrijk. Wij ontvingen er gasten en vrienden om samen te klussen en te genieten.

Mijn ervaring en inspiraties blijf ik delen via mijn blogs, als wilde gans of wandelmaat en bij activiteiten van ontmoeting en bezinning.

 

(c) Cora Verburg | e-mail | 06 543 35 150  | onderhoud: ISI Media